Nyheter

Næringskremer – et godt alternativ til næringsdrikker

mai 24, 2024

Fresubin 2 KCAL CRÈME, Fresubin YOCRÈME og Fresubin DESSERT FRUIT er medisinske næringsmidler til kostbehandling ved underernæring eller risiko for underernæring. De er alle ernæringsmessig komplette og kan benyttes som alternativer til næringsdrikker.

Fresubin 2 KCAL CRÈME er en energikonsentrert og proteinrik næringskrem til voksne. Næringstettheten er den samme som i Fresubin 2 KCAL Drink, med 2 kcal per g og 20 E% protein og kan gjerne brukes som alternativ til denne. Fresubin 2 KCAL CRÈME kommer i smakene Cappuccino, Markjordbær, Nougat, Sjokolade og Vanilje. Med unntak av smaken sjokolade er Fresubin 2 KCAL CRÈME er halal-sertifisert. Alle smakene er koshersertifisert. Les mer om Fresubin 2 KCAL CRÈME her.

Fresubin YOCRÈME er en energikonsentrert og proteinrik næringskrem til voksne. Næringstettheten er den samme som i Fresubin YODRINK, med 1,5 kcal per g og 20 E% protein og kan gjerne benyttes som alternativ til denne. Fresubin YOCRÈME kommer i smakene Aprikos-Fersken, Bringebær og Sitron. Fresubin YOCREME er kosher-sertifisert. Les mer om Fresubin YOCRÈME her.

Fresubin DESSERT FRUIT er en energirik næringspuré rik på moset frukt. Næringstettheten er 1,6 kcal per g og 18 E % protein. Med unntak av smaken Eple-Sviske er Fresubin DESSERT FRUIT halal-sertifisert. Alle smakene er koshersertifisert. Les mer Fresubin DESSERT FRUIT her.

Som næringsdrikkene nytes også næringskremene serveres best avkjølte, og kan oppbevares i kjøleskap i opptil én måned før inntak. Etter åpning bør produktet helst inntas med det samme, men kan oppbevares i kjøleskap i opptil 24 timer.

Fresubin 2 KCAL CRÈME, Fresubin YOCRÈME og Fresubin DESSERT FRUIT er oppført i Helfos produkt- og prisliste og kan dekkes på blå resept forutsatt at individuelt vedtak foreligger.